کرونا در جهان| از تعطیلی بخش گردشگری اسپانیا تا غلبه مناطق جنوبی ایتالیا بر کرونا
به گزارش گروه فضای مجازی ، ویروس کرونا که از شهر ووهان چین به بیش از ۱۵۰ کشور جهان شیوع پیدا کرده است، به یک بیماری همهگیر جهانی تبدیل شده است. آمار قربانیان این ویروس روز به روز در حال افزایش است.
در ادامه مروری بر آخرین اخبار شیوع این ویروس در کشورهای جهان شده است.
انگلیس: در انگلیس تاکنون ۱۰۸ هزار و ۶۹۲ نفر به کرونا مبتلا شدهاند و تعداد قربانیان به ۱۴،۵۷۶ افزایش یافته است.
مقاومت دولت انگلیس در برابر کاهش جمعیت زندانها در میانه بحران کرونا، با واکنش پویشهای حقوق بشری و موسسههای خیریه همراه شده و آنها با غیرقانونی خواندن رفتار لندن، درباره وقوع فاجعه بهداشتی در زندانها هشدار دادند.
یک اتحادیه در انگلیس درباره احتمال امتناع کادر درمان این کشور از کار کردن در روزهای آتی به دلیل کمبود تجهیزات حفاظت شخصی هشدار داده است.
اسپانیا: شمار مبتلایان در اسپانیا به ۱۹۱ هزار و ۷۲۶ نفر رسیده است که در مجموع ۲۰,۰۴۳ نفر در اثر این بیماری جان خود را از دست دادهاند.
تعطیلی مطلق بخش گردشگری اسپانیا تا اوایل سال ۲۰۲۱ ناشی از رشد سریع آمار افراد مبتلا و جانباختگان ویروس کرونا، خبر ناخوشایند وزیر کار و اقتصاد این کشور به فعالان این حوزه بود.
آمریکا: شمار مبتلایان به کرونا در آمریکا به ۷۱۰ هزار و ۲۷۲ نفر و شمار جانباختگان به ۳۷,۱۷۵ تن رسید.
یک روزنامه آمریکایی گزارش داد که ویروس کرونا تا کنون جان ۶ هزار و ۹۰۰ نفر را در خانههای سالمندان آمریکا گرفته است.
آمارهای تازه منتشرشده توسط اداره درمان شهر نیویورک نشان میدهد احتمال مرگ سیاه پوستان در این شهر دو برابر سفیدپوستان است.
ایتالیا: تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در کشور ایتالیا به ۱۷۲،۴۳۴ نفر رسیده و تعداد کل قربانیان نیز به ۲۲,۷۴۵ نفر افزایش پیدا کرده است.
مقامهای بهداشتی ایتالیا خبر دادند که در مناطق جنوبی و نسبتاً فقیر که در مقایسه با مناطق شمالی و برخوردار آمادگی درمانی کمتری دارند، بر کرونا پیروز شدهاند.
با این حال خبرها حاکی از آن است که حدود ۱۷ هزار نفر از کارکنان بخشهای بهداشت و درمان ایتالیا به کرونا مبتلا شدهاند که شامل حدود یک دهم تمام مبتلایان در این کشور است.
ژاپن: در ژاپن تاکنون ۹,۷۸۷ نفر به کرونا مبتلا شدهاند که ۱۹۰ نفر از آنها بهبود یافتهاند.
ژاپن در پی شیوع کرونا از جمله در توکیو پایتخت ۱۴ میلیون نفری این کشور، به علت فقدان نهاد هماهنگ کننده و کمبود تجهیزات و امکانات و کادر درمانی با خطر فروپاشی نظام درمانی و تشدید تلفات کرونا مواجه شده است.